Stage lopen in de zorg

De ouderenzorg is divers en de functies daarin ook. Er zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij ons.

Wij bieden stageplaatsen voor verschillende zorgopleidingen. Van Helpende Zorg & Welzijn tot hbo Verpleegkundige. Volg je een zorgopleiding op Scalda of de HZ University of Applied Sciences? Dan regelt school jouw stage. Heb je de voorkeur om bij ons stage te lopen? Geef dit dan door aan je school.

De leerafdeling

Een bijzondere plek om stage te lopen is onze Leerafdeling. Hier runnen studenten samen met medewerkers een hele afdeling of woning. Tijdens deze stage duik je de praktijk in en leer je om steeds meer zelfstandig te werken. Een uitdagende leer- en werkomgeving die jou goed voorbereidt op je latere loopbaan.

Volg je een opleiding bij Scalda? Dan is het mogelijk om bij zorgcentrum De Zoute Viever in Oost-Souburg of verpleeghuis Scheldehof in Vlissingen aan de slag te gaan op de leerafdeling. Informeer bij jouw opleiding naar de mogelijkheden.

Stageplaatsen voor verschillende opleidingen

Wil je stage lopen in één van onze brasserieën of bijvoorbeeld op de afdeling ICT? We bieden stageplaatsen voor verschillende mbo en hbo- opleidingen. Ook voor studenten van academische opleidingen, zoals bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde of communicatie, die in het kader van een afstudeeropdracht een onderzoek moeten verrichten of een project moeten uitvoeren, zijn er genoeg mogelijkheden.

Stage lopen bij ons?

Informeer via scholing@wvozorg.nl naar de mogelijkheden en beschikbare stageplaatsen of bel ons even. We staan je graag te woord.