• Walcheren
 • 24 t/m 32 uur per week
 • Ter Reede, Koudekerkseweg, Vondellaan, Scheldehof, Willibrord, De Zoute Viever
Direct solliciteren

Leerling verpleegkundige niv. 4

Je bent nu al een tijdje werkzaam als Verzorgende IG, maar je hebt meer in je mars. Of je hebt nog geen vooropleiding in de zorg. Je hebt het idee dat je nog meer kunt betekenen voor je cliënten en meer complexe zorg kunt dragen. Je zou graag de opleiding tot verpleegkundige doen?!

Binnen Amarijn kun je deze opleiding zowel volledig als verkort volgen en op dit moment alleen in de divisie Zorg Thuis. De opleidingsplaatsen voor de start in september 2024 zijn beperkt, voor 2025 is het aantal opleidingsplaatsen voor de divisie Zorg Thuis, voor zowel de verkorte als volledige opleiding niveau 4, nog niet bekend. Heb je interesse in deze opleiding? Dan nodigen we je uit om contact op te nemen.

Als verpleegkundige behandel en verzorg je cliënten die thuis wonen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de volledige zorg rondom de cliënt en hebt daarin onder andere ook een adviserende en coachende rol. Je werkt nauw samen met je team en alle andere disciplines rondom de zorg van de cliënt, denk bijvoorbeeld artsen, diëtisten, fysiotherapeuten en psychologen.

De opleiding Verpleegkunde niveau 4 draait om het verdiepen en verbreden van jouw kennis. Je leert omgaan met complexere zorgvragen. Denk hierbij aan cliënten met meerdere of psychische aandoeningen. Ook leer je via een helikopterview van bovenaf naar de situatie te kijken. Aan de hand van klinisch redeneren kijk je verder dan de klacht alleen. Want waardoor ontstaat de klacht? Welke zorg wordt er nu geleverd? En hoe kan die zorg beter?

De verkorte opleiding Verpleegkunde niveau 4 volg je via Scalda of Hoornbeeck (alleen in start in september). Je werkt 24-32 uur per week en wordt goed begeleid door je collega’s. Ook belangrijk: jij bepaalt je eigen leerroute. Kom je op het werk in aanraking met situaties of handelingen waar je meer over wilt leren? Dan kun je je hierin verder verdiepen. Leerling Dominique van Overveld (31): “Als moeder van 2 jonge kinderen is het heel fijn dat ik mijn studie kan plannen zoals ik het wil. Dankzij deze opleiding kan dat volledig.”

Wanneer je de volledige opleiding tot verpleegkundige gaat volgen, start je in het eerste leerjaar van de opleiding en leer je alle basisvaardigheden en bijhorende competenties. Naarmate de opleiding vordert, ga je je meer verdiepen en leer je de verschillende verpleegkundige competenties toe te passen in de praktijk. Je gaat één dag per week naar school en deze opleiding duurt in totaal vier jaar.

Tijdens je opleiding werk je in verschillende Zorg Thuis teams van Amarijn. Je wordt goed begeleid tijdens de opleiding door de praktijkopleider en je collega’s. Zo zie én leer je in de praktijk en krijg je ondersteuning bij jouw ontwikkeling.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken & leren bij Amarijn zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Amarijn heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wie zoeken wij?

 • een opleidingsplaats binnen een van onze Zorg Thuis teams op Walcheren
 • na het behalen van je diploma heb je baangarantie binnen Amarijn
 • een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding, je werkt hierbij minimaal 24 uur naast je schooldag. Je kunt de opleiding bij Scalda (en Hoornbeeck in september) volgen en ontvangt hiervoor 5,5 uur vergoeding per schooldag. Werk je minder dan 24 uur per week, dan duurt de verkorte opleiding langer dan 2 jaar.
 • een salaris conform de cao Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg (VVT). Je wordt ingeschaald in FWG 45, waarbij rekening gehouden wordt met je huidige inschaling.
 • werk je op dit moment al bij Amarijn en is je uurloon hoger dan €17,22? Dan houd je je huidige uurloon. Je gaat dus niet minder verdienen.
 • persoonlijke begeleiding van je collega’s en je praktijkopleider
 • de opleidingskosten worden door Amarijn betaald

Wij bieden

 • je hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond of je hebt een vmbo-diploma k-, g- of t-leerweg of gelijkwaardig, of een overgangsbewijs havo 4 / vwo 4
 • je bent enthousiast en hebt passie voor de (ouderen)zorg, dat is voor ons belangrijker dan je leeftijd. Het maakt niet uit wat voor werk je nu doet én of je nog aan het begin van je carrière staat óf juist al een eind op weg bent!
 • je bent een doorzetter met een gezonde dosis pit
 • sociale vaardigheden met een groot inlevingsvermogen
 • je kunt de cliënten de ruimte geven en vrij laten in hun eigen keuzes

Meer informatie en reageren?

Wil je meer informatie over het werken en leren bij Amarijn en deze opleiding? Neem dan contact op met Corinne van den Berge, praktijkopleider Amarijn, telefoon 06-11925182. Heb je zin om deze opleiding te starten? Laat het ons weten! Op dit moment is het aantal opleidingsplaatsen voor 2025 nog niet bekend, maar je kunt wel je interesse kenbaar maken.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: