Helpende (met medicatiemodule)

Als Helpende zorg ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt in ons verpleeghuis. Je verleent basiszorg en je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt. Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan.

Jouw team en werkplek

Je werkt in een team binnen het verpleeghuis op de twee woningen psychogeriatrie. Op de woning werk je nauw samen met medewerkers woon-en leefmilieu, helpende (pus) verzorgende en verpleegkundige, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Binnen het verpleeghuis heb je veel contact met onze cliënten en hun naasten. Naast de zorg, staat het welzijn centraal en werken we volgens de stepped care methodiek. Dit houdt in dat we aandacht besteden aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken, zodat iedere dag de moeite waard is. Willen we de zorg verbeteren, dan vragen we je om hierin mee te denken. De locatie Koudekerkseweg is gevestigd op de locatie Ter Reede in Vlissingen. Het verpleeghuis beschikt over 6 kleinschalig woningen waar bewoners met psychogeriatrie maar ook met somatische aandoeningen wonen. Per 1 juli a.s. wordt er een nieuwe woning geopend met Beschermd wonen, waar bewoners verblijven met een psychiatrisch ziektebeeld. Voor deze vacature gaat het specifiek over de 3 kleinschalige woningen waar bewoners met een somatische aandoening (LV) en de nieuwe woning Beschermd wonen. Daarnaast bevindt zich op deze locatie de revalidatieafdeling, het eerstelijnsverblijf en het hospice.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende (niv. 2) of een vergelijkbaar diploma en hebt eventueel al de medicatiemodule behaald of bent bereid om deze te behalen in de toekomst.
 • Je bent zelfstandig en werkt ook graag samen in een team.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met de cliënten, familieleden en andere disciplines.
 • Jij bent flexibel en je beschikt over doorzettings¬vermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris voor helpende is volgens FWG schaal 25 (max. 2.638,80 bij 36 uur) en voor helpende plus volgens FWG schaal 30 (max. € 2.717,16 op basis van 36 uur).
 • Een uitstekende pensioenregeling,
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Joost Waal, teamleider Koudekerkseweg. Hij is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tijdens kantooruren op telefoonnummer 06- 10088962.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op 5 augustus a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: