Helpende plus of verzorgende (IG)

Werk je als helpende plus of verzorgende (IG) op de afdeling Beschermd wonen, dan richt je je op de begeleiding van cliënten die door hun psychiatrische ziekte langdurig aangewezen zijn op lichte zorg en ondersteuning. De eigen regie van de client staat hierbij centraal. Je werkt multidisciplinair om de kwaliteit van hun leven te stabiliseren of te ontwikkelen met betrekking tot alle voorkomende leefgebieden. Kortom een afwisselende, uitdagende baan waar jij je talent volop in kwijt kunt.

Jouw team en werkplek

Je komt te werken op de afdeling beschermd wonen waar bewoners met een psychiatrische indicatie verblijven. Als onderdeel van een multidisciplinair team werk je samen met medewerkers woon- en leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

De locatie Scheldehof is gevestigd in de gerestaureerde fabriekshal de Zware Plaatwerkerij en de nieuwbouw daarnaast. De locatie ligt nabij het centrum en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. In november 2017 verhuisden cliënten die voorheen in andere (verpleeg)huizen van WVO Zorg woonden, naar de nieuwe huisvesting die beschikt over kleinschalige woonvormen voor dementerende cliënten, verpleeghuis-appartementen voor cliënten met somatische beperkingen, appartementen beschermde woonvormen en appartementen om zelfstandig te wonen.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende aangevuld met het certificaat voor de medicatiemodule of een Verzorgende (IG) niv. 3 diploma.
  • Ervaring in de psychiatrie of affiniteit hiermee is een pré.
  • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, je geduld en je inlevingsvermogen.
  • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
  • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een passend salaris volgens FWG schaal 35, max € 3.177,10 op basis van 36 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Frank Passchier (locatiemanager). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-1008 1323.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk op 4 maart a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: