Medewerker woon- leefmilieu

Je bent de gastvrouw/gastheer van de woning, verricht huishoudelijke werkzaamheden en lever je een bijdrage op welzijnsgebied. Je bent binnen het woningteam de specialist op huishoudelijk gebied die ervoor zorgt dat de woning schoon en netjes is.
Ook ondersteun je de zorg collega bij lichte ondersteunende zorgtaken en heb je aandacht voor individuele en groepsactiviteiten met bewoners, in overleg met je collega’s van de zorg en het welzijnsteam.

Je werkt een rooster met wisselende diensten, dit kunnen diensten zijn van 08.00 – 13.00 uur en van 16.30 – 20.30 uur. Daarnaast moet je er rekening mee te houden dat je ook in het weekend wisselend werkt en met feestdagen.

Goed om te weten is dat we zoeken naar vaste collega’s, ben je op zoek naar een baantje naast je studie of heb je een tussenjaar? Solliciteer dan op de vacature “studenten in de zorg”.

Jouw team en werkplek

Binnen het verpleeghuis werk je nauw samen met collega’s woon- en leefmilieu, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Verpleeghuis Vondellaan heeft 16 kleinschalige woningen voor mensen met dementie. Per woningen delen 6 à 7 bewoners samen een woonkamer en beschikken ze elk over een eigen appartement.

Het verpleeghuis Vondellaan heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij?

  • Je vindt het belangrijk om mensgericht zorg en ondersteuning te geven aan bewoners.
  • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de bewoners door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
  • Een glimlach op het gezicht van een bewoner maakt jouw dag de moeite waard.

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 15 (max. € 2.616,15 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioensregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.
  • Doorgroeimogelijkheden richting zorgtaken( zie https://www.wvozorgtvoorwerk.nl onder “Werken & Leren” en “Opleidingen”).

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze vacature tijdens kantooruren contact op met teamleiders: Jona Roos (06-3099 6034) of Lisanne Stokx (06-1042 7044).

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: